Nem vényköteles termékek

AllistilEP gél 

Az AllistilEP gél napégés, rovarcsípés, felületes égési sérülések, bőrelváltozások okozta viszketés kezelésére ajánlott. 
Gyorsan enyhíti a viszketést és az irritációt. Azonnali fájdalomcsillapító hatású, a gél gyógyszerforma kellemes hűsítő érzést okoz. Felnőttek és gyermekek részére is alkalmazható. Antihisztamin hatású, dimetinden tartalmú gyógyszer.

Részletek

Aspicont tabletta 

Az Aspicont tablettában az acetilszalicilsav fájdalomcsillapító hatását a koffein felerősíti, így hatékonyan képes csillapítani a fájdalmat. 
Alkalmazható pl. fejfájás, fogfájás, mozgásszervi akut és menstruációs fájdalom kezelésére. 10 és 20 tablettás kiszerelésben kapható. 16 éven felülieknek ajánlott.
Részletek

Dexoblok 25 mg filmtabletta 

A Dexoblok 25 mg filmtabletta enyhe és közepesen súlyos fájdalmak rövid távú kezelésére alkalmas gyógyszer. Hatóanyaga a dexketoprofen, hatékony és gyors fájdalomcsillapító. Alkalmazható mozgásszervi fájdalmak, menstruációs fájdalom és fogfájás kezelésére. 

Részletek

DrotavEP 40 mg tabletta 

A DrotavEP tabletta hatóanyaga a drotaverin, mely az idegi és a simaizom eredetű görcsöket oldja. Csillapítja a vese- és húgyhólyag, az epehólyag és epevezeték, valamint a gyomor és bélrendszer görcseit, valamint a menstruációs görcsöket. Segít a fejfájás tüneteinek csökkentésében is. 

 Részletek

VenoprotEP filmtabletta 

A VenoprotEP filmtabletta érvédő hatású gyógyszer, gátolja a visszerek kitágulását növeli a hajszálerek ellenállását, javítja az idült vénabetegség tüneteit, mint a nehézláb érzés, vádlifeszülés vagy éjszakai lábikra görcs. Csökkenti heveny aranyeres rohamban a fájdalmat, vérzést. 

 Részletek