Gyógyszergyártás, bérmunka szolgáltatások

Az ExtractumPharma gyógyszeripari szolgáltatásainak fejlesztésére az elmúlt években nagy hangsúlyt tett. A már kezdetektől működő bérmunka tevékenységünk mellett, 2005. évtől elindítottuk vizsgálati készítmények disztibúcióját, melyben kiemelkedő jelentőséget kapott, hogy társaságunk kábítószerüzemi engedéllyel is rendelkezik. Logisztikai szolgáltatásainkat 2011. szeptemberében átadásra került új raktárbázisunk felépítésével és a hozzá tartozó infrastruktúrális fejlesztéssel tettük Partnereink számára még felkészültebbé. 

Gyógyszergyártás 

Szakterületünk a szilárd gyógyszerformák gyártása 0,5 kg - 250 kg sarzsméretekig - a kisüzemi mérettől az ipari méretig -, több mint egy milliárd tabletta gyártókapacitással évente. Az ExtractumPharma (EP) élvonalbeli gyógyszergyártási berendezései magukban foglalják a kis-, középüzemi valamint az ipari méretek gyártásához szükséges gépsorokat. A gyógyszergyárhoz két raktárépület tartozik, melyek a saját raktározási feladatok ellátása mellett gyógyszeripari bérraktározásra is lehetőséget nyújtanak.

Szakembereink által biztosított rugalmas, Partnereink egyedi igényeihez igazodó gyógyszergyártási bérmunka szolgáltatási tevékenységünk során az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat nyújtjuk. További információval kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Érdeklődjön gyógyszergyártás szolgáltatásunkról!

Gyógyszer­csomagolás 

Az ExtractumPharma zrt. elsősorban szilárd gyógyszerformák csomagolásával foglalkozik, alapvetően két csomagolási módszerrel: tartályos és buborékfóliás (bliszteres). Csomagolási kapacitásunk döntő részét a buborékfóliás csomagolás jelenti. 

Elsődleges csomagolás

• Buborékfóliás (bliszteres) csomagolás - ALU/ALU, ALU/PVC, PVdC
• Tartályos kiszerelés - üveg vagy műanyag, különféle méretekben

Másodlagos csomagolás

• Cimkézés
• Kartonozás
• Szerializálás
• Gyűjtőzés

 

Érdeklődjön gyógyszercsomagolás szolgáltatásunkról!