Vizsgálati készítmények gyártása, csomagolása, disztribúciója

Az ExtractumPharma zrt. 2005-ben lépett be a klinikai vizsgálatok ellátási láncába. Kezdetben újonnan kifejlesztésre került gyógyszerkészítmények klinikai vizsgálatainak logisztikai háttérbázisát biztosítottuk: import, raktározás és disztribúció. Társaságunk rendelkezik a vizsgálati készítmények gyártására és csomagolására vonatkozó engedéllyel is, kábítószerüzemi engedélyünk lehetővé teszi, hogy a speciális kezelési, tárolási és adminisztrációs követelményeket támasztó vizsgálati készítmények gyártását, csomagolását, az adott klinikai vizsgálat teljeskörű logisztikai és adminisztrációs feladatait is ellássuk. 
Az ellátási lánc szereplői 

 

Vizsgálati készítmények gyártása, csomagolása 

Bérmunka szolgáltatásaink körének bővítésével elindítottuk a vizsgálati készítmények cGMP körülmények között történő gyártását és csomagolását. 

GYÁRTÁS

Szolgáltatási csomagunk tartalmát Partnerünk igényeihez igazítva, az alábbi tevékenységeket végezzük:
1. ható-és segédanyagok felszabadítása
2. formulázás
3. gyártásközi vizsgálatok
4. felszabadítás

CSOMAGOLÁS

Az ExtractumPharma vállalja vizsgálati készítmények teljeskörű elsődleges és másodlagos csomagolását, illetve átcimkézését. Célunk, a klinikai vizsgálatok során különösen fontos, leginkább felhasználóbarát csomagolási forma biztosítása megbízóink részére. Mind a kis mennyiségű csomagolási feladatot igénylő I-es fázisú, mind pedig a csaknem kereskedelmi forgalomnak megfelelő mennyiségű csomagolási egységet jelentő III-as fázisú klinikai vizsgálatok csomagolási kritériumainak meg tudunk felelni. Méretünk lehetővé teszi, hogy a vizsgálati készítményekre vonatkozó csomagolási szolgáltatásunkban is rugalmasak és hatékonyak tudjunk maradni, megfelelő kapacitás biztosításával.

Érdeklődjön vizsgálati készítmények gyártása, csomagolása szolgáltatásunkról

Részletek

Teljeskörű logisztikai szolgáltatás

Az ExtractumPharma zrt. teljeskörű logisztikai szolgáltatást kínál vizsgálati készítmények raktározása, vizsgálati helyszínekre – egészségügyi intézményekbe történő kiszállítása, a megmaradt tételek visszaszállítása és szükség esetén megsemmisítése területén.
Szolgáltatásunk: 
1. speciális kezelést igénylő készítmények esetén (kábítószer, pszichotróp anyagok) a szükséges import engedélyek beszerzésére
2. import-, vámügyintézés
3. repülőtérről az EP raktárába szállítás
4. a folyamatok teljeskörű adminisztrációja:
4.1. a hatóságok által előírt szigorú elszámolási rend biztosítása
4.2. a partner igényeihez igazított jelentések készítése
5. a vizsgálati készítmények vizsgálati helyekre történő kiszállítása
6. kapcsolattartás az ellátási és felhasználási lánc tagjaival (megbízó/szponzor, monitor, kórház, nemzeti hatóságok)
7. a vizsgálati helyszínek folyamatos ellátása
8. a klinikai vizsgálatok végén, a megmaradt készítmények visszaszállítása
9. a vizsgálat lezárásakor a megsemmisítés teljeskörű bonyolítása

Érdeklődjön teljeskörű logisztikai szolgáltatásunkról!