A közösség építéséért

Az ExtractumPharma meghatározó szerepű gyógyszergyártó és forgalmazó vállalat Bács-Kiskunk megyében. Elkötelezettek vagyunk Kunfehértó és térsége fejlődéséért, 2022. évben társaságunk megkapta a “Kunfehértó községért” kitüntetést. Munkavállalóink alapvetően a környező településeken., ill. Kunfehértó 100 km-es vonzáskörzetében élő családokból kerülnek ki. Munkatársaink negyede több, mint 10 éve dolgozik vállalatunknál, többen a társaság megalakulása óta vállalatunk alappillérei. 

Az ExtractumPharma zrt. családbarát munkahely. Kiemelten fontos számunkra, hogy munkatársaink nem önálló entitások csak, hanem családjaikról, szeretteikről gondoskodó emberek – ismerjük és megértjük mindennapi problémáikat, ahogy ők is elkötelezettek társaságunk értékei mellett, mi is mellettük állunk ha támogatásra, segítségre szorulnak.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a mindenkori ergonomikus munkahelyi környezet kialakítására és folyamatos fejlesztésére. Munkahelyi juttatásaink kiemelkedőek a térségben.

Az ExtractumPharma zrt. szerepet vállal a kistérségi programok támogatásában. Beruházásai során előnyben részesíti a helyi vállalkozásokat, ezzel is támogatva a térség fejlődését.

Az ExtractumPharma zrt. elkötelezett a magyar gyógyszerellátás mindenkori hatékony és biztonságos készítményekkel történő kiszolgálásában.

Hírek
ExtractumPharma Nemzetközi Férfi Ifjúsági Labdarúgó Torna

Immár tizenharmadik alkalommal, 2022. december első hétvégéjén került megrendezésre az ExtractumPharma Kárpát Kupa, mely a határon innen és túli magyar sportoló fiatalok találkozóhelyéve is vált az elmúlt évtized alatt. 

ExtractumPharma Családi Nap 2022.

A pandémia sújtotta időszak után újra lehetőségünk nyílt arra, hogy együtt tölthessünk egy önfeledt napot vállalatunk munkatársaival és családtagjaikkal.