• Közel 30 éve együtt a hazai és
    nemzetközi vizeken

    Alapvető célunk, hogy az ExtractumPharma Zrt. működése hozzájáruljon a nemzet egészségkultúrájának és az emberek életminőségének javításához, a magyar egészségügy fejlődéséhez, a hazai gyógyszerellátás biztonságához.

» Kik vagyunk

Az ExtractumPharma Zrt. korszerű és hatékony gyógyszerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával a hazai gyógyszeripar - magyar tulajdonban lévő, hazai gyártóhellyel rendelkező KKV szegmensének - meghatározó szereplője. Tulajdonosai 30 éve a folyamatos fejlődés mellett kötelezték el magukat, így az 1993-ban alakult vállalkozás ma már 8 terápiás területen segíti a gyógyulást korszerű és hatékony gyógyszerekkel. Gyógyszeripari szolgáltatásai a bérmunka tevékenység mellett kiterjednek a gyógyszerfejlesztés, vizsgálati készítmények, valamint a licencjogok értékesítésének területére. A társaság iránt elkötelezett munkatársak szakértelme és a hosszútávú, kölcsönös előnyöket biztosító üzleti kapcsolatok a társaság sikerességének sarokkövei. 

Társaságunk, ahogy üzleti partneri viszonyaiban, úgy munkavállalóival való kapcsolatában is a hosszútávú, mindkét fél számára előnyös együttműködésben gondolkodik. Felsővezetőink és középvezetőink több, mint 15 éve, munkatársaink 25%-a pedig több, mint 10 éve dolgozik vállalatunknál. Alkalmazottaink közül sokan már az indulástól közreműködnek a vállalat működésében, értékes munkájukkal hozzájárultak és hozzájárulnak a vállalat fejlődéséhez, növekedéséhez.

Tekintse meg cégünk történetét!
tovább
0
Munkavállalók létszáma
0
Forgalmazott termékek száma
0
Árbevétel (m Ft)
0
Export
Vezetőség
tovább
Export piacok
8
Aspicont