Felhasználási feltételek

frissítve: 2023. május 31. 

A honlap célja
Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson az ExtractumPharma zrt. tevékenységéről, szolgáltatásairól, társaságunk által forgalmazott gyógyszerekről, valamint a mindenkor aktuális akciókról, hírekről.


Használat feltételei
Minden felhasználó elfogadja a honlap használatának alábbi feltételeit és elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásáért az ExtractumPharma zrt. nem vállal felelősséget.

 

A honlapon szereplő információk
A z ExtractumPharma zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk a valóságnak megfelelőek, naprakészek, pontosak legyenek. A holnapon megjelentetett információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, és semmilyen körülmények között nem minősülnek tanácsadásnak vagy ajánlásnak, továbbá nem szolgálhatnak semmilyen döntés illetve intézkedés alapjául, ideértve, de nem kizárólagosan, az orvosi információkat, amelyek nem helyettesíthetik a részletes tájékoztatással egybekötött orvosi tanácsokat.
Az ExtractumPharma zrt. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa. A vállalatot nem terheli felelősség a honlap látogatásakor közvetlenül, vagy közvetve, véletlenszerűen felmerülő hibákért, kárért, adatvesztésért, a honlap esetleges tartalmi hibáiért és hiányosságaiért.

 

Hivatkozások
Amennyiben a látogató a honlap oldalain szereplő hivatkozásokra kattintva elhagyja a www.expharma.hu oldalait és más internetes honlapra kerül, akkor az új honlap szabályai lépnek életbe. Az ExtractumPharma zrt. nem vállal felelősséget az ezeken az oldalakon közölt információk helyességért, akkor sem, ha a www.expharma .hu honlapján szereplő hivatkozással jutott a látogató oda.

 

Védjegyek, védett nevek, domain nevek
A bejegyzett védjegyek, védett nevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az egyes logókat és védjegyeket csak előzetes írásos hozzájárulással lehet felhasználni. A ExtractumPharma zrt. által bejegyzett domain nevek semmilyen egyéb célból fel nem használhatók.

 

Szerzői jog, információk tulajdonjoga
A www.expharma.hu honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az ExtractumPharma zrt-t illeti.

 

A honlapot látogatóktól származó visszajelzések
Az ExtractumPharma zrt. honlapjáról a társaság felé érkező megkeresések kezelése a vállalat alapvető érdeke, de nem kötelezettsége. A megkereséseket minden esetben igyekszünk megválaszolni, de ez nem jelent válaszadási kötelezettséget.

 

Alkalmazandó jog

 A honlap tartalmára  a magyar jogszabályok az irányadóak, Magyarország joghatóságainak kizarólagos joghatósága van.

 

Kapcsolat

Amennyiben a honlappal, vagy jelen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel kérjük, forduljon társaságunkhoz az info--.at.--expharma.hu e-mailcímen.