ExtractumPharma Családi Nap 2022.

2022. augusztus 15.

A pandémia sújtotta időszak után újra lehetőségünk nyílt arra, hogy együtt tölthessünk egy önfeledt napot vállalatunk munkatársaival és családtagjaikkal.

A már kora reggel kezdődő rekkenő hőség sem tántorított el sok kollégát attól, hogy tófutással kezdje a napot. Váltóban és egyéni számokban is indultak kollégák és családtagjaik, gyermekek is szép számban mérték össze gyorsaságukat, volt aki görkocsolyával vagy épp kerékpárral tette meg a kb. 3 km-es távot. A gyógyszergyár parkjában a gyerekek népi játékokkal ismerkedhettek, ugrálóvár és kreatív sarok, valamint a Buborék együttes gyermekkoncertje várta őket. Komoly asztalitenisz meccseknek lehettünk szemtanúi, házi készítésű Mölkkyvel is játszhattunk, újra élvezhettük az együttlétet családjtagjaink és munkatársaink körében.

Az ebéd is rendkívül finomra sikerült és finomabbnál finomabb, térségből származó gyümölcs és a kedves vöröskeresztes hölgyek által megsütött palacsinta is hozzájárult a kellemes, vidám hangulathoz. Párakapukra is szükségünk volt a rekordokat döntő hőség elviseléséhez, a tollas-, röplabda és foci csak a naplemente után következhetett, de így is jót játszottunk!