GOP-1.3.1-08/B

2022. december 5.

"Új, korszerű generikus gyógyszerek fejlesztése és törzskönyvezése" című pályázaton az ExtractumPharma zrt. támogatást nyert. AKKREDITÁLT KLASZTEREK VÁLLALATI INNOVÁCIÓJÁNAK TÁMOGATÁSA - NFÜ PÁLYÁZAT

Megítélt támogatás: 138 556 748 Ft.

 

Az ExtractumPharma zrt. célkitűzése, hogy a projekt kapcsán kidolgozott gyógyszerkészítményeivel a belföldi piacon jelenlévő originátorral, valamint a konkurens generikus készítményekkel bioekvivalens, korszerű, kedvező árú, versenyképes és új generikus magyar készítményeket hozzon forgalomba. Az így kifejlesztett készítmények hozzájárulnak a hatékony gyógyításhoz, az életminőség és egészségkultúra javításához, a magyar egészségügy fejlődéséhez. A hazai értékesítés mellett a kifejlesztett termékeket exportpiacokon is forgalomba kívánjuk hozni.

  • A kedvezményezett neve és elérhetősége: ExtractumPharma Gyógyszergyártó, Forgalmazó és Szaktanácsadó zrt. (1044 Budapest, Megyeri út 64.)
  • A közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 81-83.)
  • A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
  • Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.(MAG Zrt.)