• En
  • Hu
  • Ru

Tisztelt Partnereink!

Az ExtractumPharma zrt. vállalat vezetés részéről szükségesnek érezzük, hogy a COVID-19 körül kialakult helyzetben tájékoztassuk Önöket a fennálló állapotokról, intézkedésekről.


 

Dear Partners,

ExtractumPharma zrt. feels it is necessary to inform you about the situation and actions taken at our company in connection weth COVID-19.

ExtractumPharma Zrt cégbemutató film

Bérmunka

ExtractumPharma (EP) a gyógyszer-gyártás és -fejlesztés minden egyes lépésében képes megoldásokat nyújtani megrendelőinek, a kisüzemi mérettől az ipari méretig.

 

Alapvetően szilárd gyógyszerformákkal foglalkozunk.

tovább...

Vizsgálati készítmények

Az ExtractumPharma zrt. 2005-ben lépett be a klinikai vizsgálatok ellátási láncába. Kábítószerüzemi engedélyünk lehetővé teszi, hogy a speciális kezelési, tárolási és adminisztrációs követelmé-nyeket támasztó vizsgálati készítmények gyártását, csomagolását, egy adott klinikai vizsgálat teljeskörű logisztikai és adminisztrációs feladatait is ellássuk.

tovább...

Logisztikai szolgáltatások

Az ExtractumPharma raktárbázisa Kunfehértón található. Szabad raktárkapacitásunkat bérraktározás formájában tesszük Partnereink számára elérhetővé. Az árumozgás teljeskörű adminisztrációs hátterét SAP rendszerrel biztosítjuk. Rendelkezünk 3. országból érkező termékek EU területére történő felszabadítási engedéllyel.

tovább...